Ez nem egy porosz gyalogos sisak

Ez egyáltalán nem zakó.

Ez egyáltalán nem zakó.Vegye le a kabátot a nők beleegyezése nélkül én győződjön meg róla, akkor biztosan kap az asztalra ne üljön az első alkalommal férfi, a lány székhelye az első helyen. A Gent cigaretta nem gyújthat rá egy cigarettára anélkül, hogy ne kérdezne társadalmi szempontból jelentős emberek. Női táska tegye a táskáját az asztalra, ha ez olyan nagy az asztalon csak egy kis táska nevű Kuplung. Egy hölgy nem megy a szerkesztőasztal nem számít más látogatók, amire szükségem van, biztosan tájékoztatja a pincér szalvéta papír szalvéta papír nem fogyasztanak tisztított evőeszköz, valamint a szemüveg, de csak azért, hogy az ölembe, nem a gallér.

Az elegáns étkezőben felállítása nem félünk, amikor a szalvéta az ölében, kellemesen kérdezi a pincér, valamint egy nagy úriember orientáció, akkor diszkrét szalvéta, óvatosan beágyazni a pánt mögé. Mielőtt elindultunk az asztalon, annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szalvéta nem összpontosít rád, a szövet szalvéta, a papír nem jön ki a hazai tányér, és befejezése után feküdt hajtogatott az asztalra mellett a tányér, a vásárlás az élelmiszer tételek itt az árak, így ez egy nagyszerű egység az étkező jídlení jegyek a nők nem jelzi a költségeket, így a hölgyek nem kell szégyenlős, ha Ön mosing valószínűleg egy vacsora egy jobb étteremben.

Javítsunk meg minket magasabb fogyasztási árakkal

Javítsunk meg minket magasabb fogyasztási árakkalDe a burkolatok a kerekek, amely azt állítja, kloš. A jobb étkezési létesítmények használt, hogy az ételek továbbra is kényelmes maradt. Ahhoz, hogy a szósz nevychladly, valamint a szag halvány úriemberek még mindig nem fogyasztanak megfelelően. Fogyasztanak folyamatosan start lady, vagy a legismertebb személy az asztalnál, és csak miután tiszteletben mások úgy gondolják, hogy mindannyian mentünk a recepción, Villásreggeli, udvari lakoma. De egy lenti étteremben, a legtöbben tudjuk.

Továbbá, ha csak a bárban leszünk, valószínűleg üzleti ügyben, és vannak bizonyos peacock conduit szabályok is, igyál velem egy pohárral! Nyilvánvaló, hogy ez az, hogy mennyire érzéketlen meghívás egy italra nem fogadható el a nagyobb egyértelműség, ma kiválasztunk egy étterem nevű sokkal jobb hidd el nekem, egy csoport étterem alább felsorolt, hogy csökkentse az igényeket testre znáze, mint fordítva ruhák mindig kiváló megvitatni az étterem, ahol vagyunk, hogy keresse meg valamit.

A ruha szerint luxus éttermekben,

A ruha szerint luxus éttermekben,Különösen este, mert az Úr egy sötét öltönyt és egy hasonlóan hagyományos ruhát dob a nőknek az étterem az első nők Helenát preferálják miért hagyod, hogy az első hölgyek válasszanak, de egy kivétellel, kedvesem, ez egyszerűen étterem. Valld be, ez a szokás, amikor az éttermek nem voltak olyan biztonságosak, mint ma, és férfi alakúak az őrök, amikor megérkezünk, én leszek az utolsó.

Mi lenne, ha a különélésem után, de volt egy csata, veled kapcsolatban, most, hogy egy férfi miért segít egy nőnek levenni a kabátját, a pincér meghívna minket, és megmutatná az asztalnak is. Egy olyan ember, mint ő, lemond a gazdatest funkciójáról. Egy finom étkező étteremben, volt egy munka, hogy szükségem van ahhoz, hogy maradjon a felszínen a fal, hogy megtalálja az éttermekben, de ez egy nagy dolog, maradok a felszínen egy fal, igen, igen, igen, társadalmi szempontból, annál lényegesebb személy kell, hogy extra kényelmes, van egy kilátás az egész szoba, és ez is határozottan nem fog bajlódni a műtét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *