Hogyan kezelheti az okra étkezését a térdfájdalom?

Okra van egy mérsékelt, gyakorlatilag füves íze, hogy egyedi okra. Közben időnként képest az íze padlizsán, vagy környezetbarát bab, szerkezete szerez még érdekes. Az Okra ropogós, amikor főtt haladéktalanul, de végül, hogy gyakorlatilag mouthwateringly pályázati amikor lassan főtt. Ha ön egyik azoknak, akik nem elkerülése által okra megjelenése, használja számos egészségügyi előny. Ez bőséges rost is rendkívül csökkentett kalória. Az Okra továbbá magas a vitamin A, C, K, valamint több antioxidánst tartalmazó béta-karotin, xanthin, valamint a lutein. Okra kínál egy sor B-komplex vitaminok is, amely niacin, tiamin, piridoxin, valamint az is, pantoténsav.

Több fajta okra, nevek, mint a Clemson Gerinctelen, Annie Oakley, Csecsemő Bubba Hibrid, Cajun Öröm, Louisiana, Zöld, Velúr, valamint sokkal több. A zöld okra a leggyakoribb típus található, az EGYESÜLT államok a hajók tudnak kinézni, világos, vagy sima, hosszú vagy rövid, hegyes vagy lekerekített, valamint támaszkodva a tartomány, a növények, hogy bontsa ki a három 8 méter magas. Lehet, hogy még a bloglines lila okra, amely olyan friss, mint a zöld tartományban, amikor kiválasztják a piacon. f okra nem a kedvenced, akkor ez a felülvizsgálat az ön számára, különösen ha harc, térd-rossz közérzet

Az okra fogyasztása és előnye

Okra (nevezetesen a Lány Ujját, bhindi, vendakkai) használnak, hogy csak egy egyedi megjelenés a konyha, amíg csak a közelmúltban, de a környéken lakom, ez meglehetősen népszerű. Még a fiatalok körében. Ez az oka annak, hogy miért találja őket friss, továbbá sok a Marwadi üzletek előtt, a bejárat. Én fogyasztanak, ez a növényi elsősorban módosítás nélkül nagyon tetszik a slipperiness vagy előnyben. Megyek nyitott serpenyőben élelmiszer-készítmény a Bhindi, egy finom is egészségesebb technika által javasolt egy haver.

A wellness előnyei bhindi elfeledett, amikor sült, valamint sült hogy azok finom. Néhány érték wellness előnyöket ok nő ujját, egy pillanatra. Ha az okra nem a kedvenced, akkor ez a felülvizsgálat az ön számára, különösen, ha harc a térdfájdalom:

  • Okra (nevezetesen a Lány Ujját, bhindi, vendakkai) használni, hogy csak egy egyedi megjelenés a konyha, míg az utóbbi időben még a környéken lakom, elég népszerű.
  • Szintén a fiatalok körében. Ez az oka annak, hogy felfedezzék őket friss, továbbá sok a Marwadi boltok előtt a kaput.
  • Én fogyasztani ezt a vega többnyire a változás, anélkül, hogy igazán tetszik az slipperiness vagy előnyben.
  • Én opt nyitva pan élelmiszer-készítmény a Bhindi, egy finom is egészségesebb megközelítés által ajánlott pal.

Ez csak egy lépés az egészségesebb, mint a sütéshez a sok olaj. Egyszerűen elvágta a zöldségeket hossza okos, valamint dobni, hogy a serpenyőben 2-3 teáskanál olaj. Tartalmazza a kedvenc masalas fenntartani keverés néha. Kell egy kis idő, még szerez pörkölt nos, anélkül, hogy a felesleges olajat, valamint a mély sütéshez.A wellness előnyei bhindi elhanyagolt, amikor sült, sült hogy azok ízletes. Néhány jelentősége egészségügyi előnyei ok lány ujjáról egy pillanatra.

Használata Okra való Orvosság A térdfájdalom

Lehetett már felismerni, hogy az ízületek, tele sűrű, csúszós, folyékony úgynevezett ízületi folyadék. Ez elősegíti a porc egészséges maradni megadásával megfelelő táplálkozás. Elhízott, fárassza vagy sérülés, valamint merevsége következtében térd fájdalom. Egyszerűen segíti a folyékony terjeszteni általában enyhíti le szokásos térd fájdalom.

Míg a jóga az egyik kedvelt technika, hogy ne foglalkozzunk az összes ízületi fájdalom, beleértve okra a diéta tervem is hasznos. Ne feledje, hogy úri lé be a sheathings? Ezek az egyének általában, hogy okra egy egészséges, kiegyensúlyozott sok.

Ez egy fantasztikus népi kezelés okra a térd kellemetlen:

  • Take 3-5 jól megmosott okra ujjait.
  • Vágja le a végét, majd elvágta őket hosszában.
  • Boil őket, fél liter víz, valamint a tartalék éjszakán át.
  • Eat a zöldségeket is fogyasztani alkoholt a lé a reggel.

Ez csak egy lépés az egészségesebb, mint a sütéshez a sok olaj. Csupán vágta el a zöldségeket hossza értelmes, valamint tartalmazza a serpenyőben 2-3 teáskanál olaj. Tartalmazza a kedvenc masalas, valamint folyamatosan keverés rendszeresen. Kell egy kis idő, azonban szerez sült tökéletesen anélkül, hogy a felesleges olajat, majd mélyen a sütéshez. Tudom, hogy ez egyáltalán nem mosting valószínűleg íze finom, de azt mondta, hogy segítsen, nagyon jól a térd, illetve a közös kellemetlenségeket. Ennek ellenére, ha ön vese – /epekövek, valamint a magas húgysav, kérdezze meg kezelőorvosát, ha a lány ujját egy jó alternatíva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *