Hogyan kezeljük az ízületi fájdalmakat káposzta evésével?

Káposzta egy leveles zöldség, a Brassica háztartási, amely magában foglalja a brokkoli, karfiol, valamint a kelbimbót, de ez csak egyike a legkorábbi ismert zöldségek, társkereső annyira vissza, mint 4,000 B. C. Kínában. Megtalálható számos fajták– környezetbarát, piros, valamint a savoy-amely lehet fogyasztott nyers * vagy főzve, dobott egy levest, kidobtak egy saláta vagy mix fry, borított hal tacos, vagy egyszerűen csak párolt önmagában. Még párolt, mint a preferált Szent Patrik Nap, étkezés, sózott marhahús, káposzta!

Keresztes zöldségek, mint például a káposzta áll, anti-oxidánsok, hogy ténylegesen kimutatták, hogy alacsonyabb a tartós gyulladás. Ez azért van, mert az anti-oxidánsok, mint a sulforaphane, valamint kaempferol, amely bőséges káposzta. A tanulmány több mint 1000 Kínai nők, úgy találták, hogy azok fogyasztása sokkal több keresztes zöldségeket nagymértékben csökkent szintje, a gyulladás, mint azok, akik fogyasztanak kevesebbet.

Káposzta lenyűgöző kutatása

Egy nagyon lenyűgöző kutatási tanulmány, számos betegek térd, csontok gyengülése (minőség-2, valamint 3) a randomizációt 4 hetes kezelés. Voltak külön pont 3 csoportra támaszkodva olyan kezelés, amely kiterjed a káposztalevelet, a lokális gél kellemetlen, vagy a szokásos kezelés. A kutatás által mért intenzitása kellemetlen költségtérítést tényleg úgy éreztem, a végén 4 hét, valamint a tanulmány kimutatta, hogy azok a káposzta bukott hagyja wrap csoport tapasztalt sokkal kevesebb fájdalmat.

A inexpensiveness, valamint egészségi előnyei káposzta készült ez a beceneve “a gyógyszert, a szegény” a Középkorban. Ha valóban megpróbáljuk, hogy növeljék a diéta, beleértve ezt a vegetáriánus -, hogy az étel stratégia egy nagy terület kezdődik. Az alábbiakban 13 kiváló okok miatt:

  • Növelte Az Emésztést: Ténylegesen hallottam “fogyasztanak a szálastakarmány”, valamint a káposzta egy egészséges forrás. A rost, valamint a víz az anyag lehet a támogatás, hogy ne szabálytalanság is fenntartani az egészséges, kiegyensúlyozott emésztő rendszer.
  • Csökkenti A Koleszterint: Káposzta emellett használni, hogy segítsen csökkenteni a koleszterinszintet. A rost, valamint a tápanyagok kötődik epesavak a vastagbél, majd add ki a székletben, ahelyett, hogy csak úgy itta be a vért. A fogyasztása párolt jelenti, hogy több koleszterin-csökkentő erejét.
  • Immunrendszer Erősítő: Káposzta egy remek erőforrás a valaha is olyan fontos a C-vitamin, elengedhetetlen a megőrzése egy szilárd test immunrendszerét.
  • Csökkenti A Gyulladást: Duzzanatot okoz szükségtelen fájdalom, fájdalom, is, is, hogy egy sor más feltételek, valamint a feltételeket. Glutamin egy aminosav található, káposzta, szilárd gyulladáscsökkentő agent, segíti csökkenteni ízületi fájdalom, ízületi gyulladás, valamint enyhíti az allergia.
  • Káposzta gondoltam: az egyik a top 10 ideális élelmiszer-források a glutamin. Csökkenti a Kardiovaszkuláris betegségek Kockázata, valamint Stroke.

A tudósok azonosították közel húsz különböző flavonoidok valamint tizenöt különböző fenolok káposzta, mind amelyek bizonyítják, antioxidáns aktivitás. Ezek antioxidáns tápanyagok hozzájárul, hogy csökkenti a veszélyt több szív-betegségek. Káposzta is magában foglalja a hasznos ásványi anyagok kalcium -, valamint kálium, amelyek segítik kezelése vérnyomás. Jól ismert, hogy a káposzta számos helyreállítási tulajdonságok, amelyek lehet, hogy használja ezeket a lakóingatlanok különböző módon, anélkül, hogy fogyaszt. A kutatók kimutatták, hogy a káposzta egy helyen a testén, ahol azt tapasztalja, hogy a közös kellemetlen drámaian csökken a fájdalom.

A káposzta és az ízületi fájdalom hatékonyságának kiküszöbölése

Nem kétséges, hogy van valami furcsa a természetes megoldásokat. Mindegy, hogy a kókusz szem krémet vagy kurkuma bőrradírt, csak néha-néha kemény, hogy egymástól nagy kezelés negatív. Ezért mindig biztató látni, hogy a kutatás tesznek tudományosan bizonyítani a teljesítmény természetes orvosság. A következő lezárja a káposzta levelek tulajdonképpen már ellenőrizték, valamint a hatékonyság megszünteti az ízületi fájdalmakat kimutatták, így biztos lehet benne, hogy kihasználva az időt, energiát egy kezelés, ami igazán működik.

Káposzta bukott hagyja fedelét, hogy megnyugtassa az ízületi fájdalom. Jól ismert, hogy a káposzta rengeteg helyreállítási lakossági, vagy kereskedelmi ingatlanok, valamint, hogy tudod, hogy használja ezeket a lakó-vagy kereskedelmi ingatlanok különböző azt jelenti, anélkül, hogy fogyaszt. A kutatók kimutatták, hogy a káposzta egy helyen a testén, ahol azt tapasztalja, hogy az ízületi fájdalom jelentősen csökkenti, hogy a kellemetlen érzés. Nem kérdés, hogy van pár furcsa természetes jogorvoslatokról. Mindegy, hogy a kókuszos krémet, vagy kurkuma bőrradírt, akkor egyes esetekben nehéz lehet, hogy egymástól egy nagyszerű megoldás, a rossz. Ezért mindig biztató látni, hogy a kutatás tesznek tudományosan bizonyítani a hatékonyságát hazai jogorvoslati. A következő lezárja a káposzta levelek valójában jelenleg is vizsgálják, de a teljesítmény a lazítás ízületi fájdalom valójában erősítették meg, így biztos lehet benne, hogy használja az energia, az idő orvosolni, hogy valóban funkció.

Megszünteti a felső réteg káposztát, majd mossa ki vízzel jól. Használja a sodrófával a káposzta bukott el engedi ki a levét, valamint lezárja a fólia, alumínium fólia. Melegség, a káposzta, a kályha, akkor helyezze a gyötrelmes helye, valamint a biztonságos géz-vagy műanyag film. Fenntartani a káposztát, ebben a helyzetben legalább egy hr Ismételje meg az eljárást 2-3-szor egy nap, ideális eredmények MEGJEGYZÉSEK: Ha inkább egy hideg borogatással, tedd a káposzta a hűtőbe 1 óra. Biztosan azt kérdezi: “hogyan lehet eltávolítani a kellemetlen, egyszerűen azáltal, hogy a káposzta levelek a térded?” A megoldás, hogy a gyógyító ereje a káposzta.

Csak egy bögre káposzta (89 gramm) tartalmazza a következőket:

  • Kalória: 22
  • Fehérjék: 1 gramm
  • Rost: 2 gramm
  • K-Vitamin 85% – a a IDR
  • C-Vitamin: 54% – a IDR
  • Folsav: 10% a IDR
  • Mangán: 7% – a IDR
  • B6-Vitamin: 6% – a IDR
  • Kalcium: 4% – a IDR
  • Kálium: 4% – a IDR
  • Magnézium: 3% RD

Káposzta egy jó forrás a K-vitamin, ami nagyon fontos, hogy a testünk hogy működik megfelelően. K-Vitamin működik, mint egy kofaktor az enzimek felelősek a vér alvadási. Nélkül a vér minden bizonnyal bajok alvadni, s minden bizonnyal kockázat extra vérveszteség. E fogyasztanak, vagy kihasználja, hogy fedezze a kényelmetlen ízületek, kihasználva a káposztalevelet, a megkönnyebbülés, a közös fájdalom lehet a titkos megoldás, ami már kimaradnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *