A prosztata táplálkozás fontossága!

Prosztata problémák néhány a leggyakoribb feltételek férfiak szenvednek, ahogy öregednek. Néhány a leggyakoribb prosztata betegségek közé tartozik a prosztata rák, jóindulatú prosztata-megnagyobbodás (BPH, vagy megnagyobbodott prosztata), vagy prosztata (a prosztata fertőzés). A legjobb módja annak, hogy megakadályozzák ezeket a prosztata körülmények, hogy fordul elő a kor az, hogy él egy egészséges életmód. Ez magában foglalhatja a rendszeres testmozgást és a kiegyensúlyozott étrend fenntartását. Számos alternatív és természetes módja van a prosztata egészségének javításának, függetlenül attól, hogy egy férfi már mutatja a jelek vagy tünetek egy.

Ha egy férfi már mutatja a jelek vagy tünetek a prosztata állapot, vannak dolgok, amit tehetnek, hogy segítsen enyhíteni a tüneteket, megakadályozza, hogy az állapot rosszabbodik, vagy akár segít kezelni. Ez lehet hasznos, mint egy alternatív lehetőség, amikor a körülmények, amelyek nehéz lehet kezelni, mint a krónikus prosztatagyulladás. Ez az állapot egy fájdalmas gyulladásos állapot, hogy gyakran nehéz kezelni. Egyes esetekben, a szokásos kezelési módszer az antibiotikumok nem.

Egészséges Tippek a prosztata

A zöld tea az egyik legjobb dolog, amit inni, hogy javítsa a prosztata egészség, mert növeli a védettséget, valamint tele van antioxidánsokkal. A kutatások azt mutatják, hogy a zöld tea segíthet a prosztatarák kezelésében, sőt még az agresszív prosztatarák növekedésének lassításában is.

A jóindulatú prosztata-megnagyobbodás és-prosztata megnagyobbodása esetén is hasznos, gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt. A zöld teában talált katekinák elősegíthetik a normális prosztataméretet, és csökkenthetik egy férfi BPH kockázatát, és javíthatják a húgyúti funkciókat.

Ez jelentősen javíthatja a vizelet egészsége :

  • Mozogjon. Amikor a prosztata egészség, tartózkodó fizikailag aktív elengedhetetlen. A testmozgás javíthatja általános egészségét, mivel szükség esetén segít a testsúlycsökkenésben, valamint javítja a szív egészségét. Fogyás segíthet csökkenteni a tünetek bizonyos prosztata betegségek vagy betegségek, mivel a hozzáadott súly nyomást gyakorolhat a prosztata és a húgyhólyag, ami okozhat húgyúti problémák.
  • A felesleges testsúly. Az agresszív prosztatarák kialakulásának magasabb kockázatával is összefüggésbe hozható. A jobb prosztata egészség, a férfiak célja, hogy legalább harminc perc mérsékelt vagy erőteljes testmozgás a legtöbb nap a héten. A testmozgás csökkentheti a BPH és a húgyúti tünetek kialakulásának kockázatát is. Ha Ön túlsúlyos vagy elhízott, testmozgás és fogyás az egyik legjobb módja a prosztata egészségének javítására.
  • Próbálja prosztata-egészséges kiegészítők. Néha nehéz a prosztata szükségleteinek megfelelő vitaminokat és tápanyagokat ételből beszerezni. Ebben az esetben beszélje meg orvosával a prosztata-kiegészítők szedéséről, amelyek segíthetnek a szükséges vitaminok és tápanyagok beszerzésében. A prosztata egészségének javulását elősegítő kiegészítők közé tartozik a saw palmetto, a d3-vitamin, a cink-citrát, a pygeum és a zöld tealevél kivonat.

Tippek szerzés a legtöbb tápanyag

Ha a kezelés mellékhatásai megnehezítik az étkezést, számos módja van annak, hogy ezt megkerüljük, és továbbra is alapvető tápanyagokhoz jussunk. Ha fémes íz marad a szádban, mosd meg a fogad evés előtt, és válaszd a rágót, mentát és friss citrusféléket a kettő között, nulla ajánlott. Ez is segíthet, hogy használja a műanyag edények, vagy szakács üvegáru. Amikor a torokfájás, szájfekélyek vagy a rágógumi fertőzés megnehezítik a rágás, keverés húsok vagy zöldségek, hogy azok simább egy életképes lehetőség.

Néha, még a víz íze nem túl jó alatt vagy után prosztatarák kezelés. Ha ez a helyzet, akkor lehet kapni több ízesítő folyadékok, mint a tea, sport italok, tej vagy leves. Ízesítő víz hozzáadásával friss gyümölcs is egy lehetőség. Hasonlóképpen, ha az étel íze más vagy sima, fűszereket és ízesítőket használ az íz javítására.

Ha az evés teljesen nehézzé válik, több kisebb étkezésre és harapnivalóra koncentráljon a nap folyamán, nem pedig három nagy étkezésre. A prosztatarák kezelése során a táplálkozás elengedhetetlen az egészséghez, a fejlődéshez és a gyógyuláshoz. Szorosan együttműködik az orvos, a rák care csapat, sőt még egy táplálkozási tervet, hogy megtalálja az étkezési tervet, amely az Ön vagy a szeretett egy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *